Wandlijsten: Stijlvolle afwerking voor uw muren

Hieronder het assortiment van alle wandlijsten / cimaises / wandplinten, u kunt ook rechtstreeks naar desbetreffende productlijn gaan.


 VIDELLA / HOMESTAR cimaises (HDPS, hard kunststof)stootvast

 WALLSTYL cimaises (HDPS, hard kunststof)voorgeschilderd en stootvast

 ARSTYL / Grand Decor cimaises (PU, Polyurethaan)voorgeschilderd en stootvast

 
WANDDECORATIE ART DECOR  (PU, Polyurethaan), voorgeschilderd en stootvast

Wat zijn wandlijsten?

Wandlijsten zijn decoratieve lijsten die gebruikt worden om muren af te werken. Ze kunnen gebruikt worden om een muur een klassieke uitstraling te geven of juist om een modern interieur te complementeren.

Waarom zou u wandlijsten gebruiken?

Wandlijsten zijn een prachtige manier om uw muren af te werken en ze een extra dimensie te geven. Ze kunnen ook gebruikt worden om oneffenheden in de muur te verbergen of om scheuren te repareren. Wandlijsten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, waardoor u altijd een passende afwerking kunt vinden voor uw interieur.

Hoe worden wandlijsten geïnstalleerd?

Wandlijsten kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden, afhankelijk van het materiaal en het type lijst. Vaak worden ze geplakt met behulp van speciale lijm, maar sommige wandlijsten kunnen ook genageld of geschroefd worden. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen om ervoor te zorgen dat de wandlijsten stevig en veilig bevestigd zijn.

Wandlijsten zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur en kunnen gebruikt worden om muren op een elegante manier af te werken. Door te kiezen voor de juiste wandlijsten kunt u uw interieur transformeren en een persoonlijk tintje geven. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden!

FAQ's

Welke materialen zijn er beschikbaar voor wandlijsten?

Wandlijsten zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, MDF en kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo zijn houten wandlijsten duurzaam en hebben ze een natuurlijke uitstraling, terwijl kunststof wandlijsten gemakkelijker te onderhouden zijn en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. LijstenOrnament.be heeft plinten gemaakt van HDPS en polyurethaan leverbaar.

Kan ik wandlijsten zelf installeren?

Ja, wandlijsten kunnen vaak gemakkelijk zelf geïnstalleerd worden met behulp van de juiste materialen en instructies. Het is belangrijk om de juiste gereedschappen en lijm te gebruiken en de instructies van de fabrikant op te volgen. Als u twijfelt of niet zeker weet hoe u wandlijsten moet installeren, is het altijd aan te raden om een professional in te schakelen.

Lees meer
Grand Decor CR952 (80 x 21 mm), lengte 2 m

Grand Decor CR952 (80 x 21 mm), lengte 2 m

€21,25

Stukprijs: €10,63 / Meter
Incl. btw