Moluren - Mouluren - Plafondlijsten - Kaderlijsten - Wandlijsten - Rozetten - Vloerplinten

Plafondlijsten
 

Bij Lijst en Ornament.be kunt u online op een veilige en eenvoudige manier allerlei soorten moluren, sierlijsten, sierprofielen en ornamenten bestellen. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten kunstof sierprofielen zoals plafondlijsten, kaderlijsten, wandlijsten, vloerplinten en rozetten van zeer goedkoop tot duur. Vooral de sierlijsten uit de Homestar-serie zijn erg populair, deze lijsten zijn gemaakt van geextrudeerd polystyreen (piepschuim met een hogere densiteit), zeer licht en goed te verwerken en voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo is het mogelijk om met een minimaal budget een maximaal resultaat te verkrijgen. Na overschilderen zal er geen verschil zichtbaar zijn met duurdere of gipsen sierlijsten!! 

In Belgie worden plafondlijsten ook wel mouluren of moluren genoemd. Deze sierlijsten dienen als decoratieve afwerking tussen wand en plafond.

Ons assortiment:

Plafondlijsten - Mouluren - Kroonlijsten - Kooflijsten: decoratieve afwerking tussen wand en plafond
Kaderlijsten: om een kader te maken op het plafond
Rozetten: om uw plafond te verfraaien, of om een lichtpunt af te dekken

Wandlijsten: kunstof wandlijsten of wandplinten kunnen worden gebruikt als decoratieve afwerking op de wand of om bijv een deur of een kast mee te verfraaien.
Vloerplinten: kunstof vloerplinten als decoratieve afwerking tussen vloer en wand


Onze producten verfraaien niet alleen uw interieur, ze bieden ook praktische oplossingen om zowel bij nieuwbouw als renovatie onvolkomenheden te camoufleren.
Of het nu lelijke barsten tussen het plafond en de muur zijn, de opvallende afvoerbuis door de salon of de pas geinstalleerde leiding van de airconditioning, al deze storende tekortlomingen maken uw woning mionder gezellig! Daarom bieden wij een reeks gemakkelijke en snelle oplossingen om alle lelijke elementen definiteif te vervangen.

Om barsten tussen plafond en muur te verbergen of om slecht op elkaar aansluitend behang en plafond te verbergen:
→ raden wij u aan om lijsten aan te brengen.

Om de kieren en barsten tussen de vloer en de muur niet langer te zien:
→ raden wij u aan om plinten te monteren.

Om kabels, buizen en leidingen te camoufleren;
→ adviseren wij  u om een ARSTYL L -lijst te gebruiken, horiziontaal/verticaal gemonteerd.
Incl. btw