Moluren - Mouluren - Plafondlijsten - Kaderlijsten - Wandlijsten - Rozetten - Vloerplinten

 

 

PLAFONDLIJSTEN 

Plafondlijsten
 
   
   

Op werkdagen vóór 13:00 uur besteld, wordt dezelfde dag verzonden (mits voorradig)

Bij Lijst en Ornament.be kunt u online op een veilige en eenvoudige manier allerlei soorten moluren, sierlijsten, sierprofielen en ornamenten bestellen. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten kunststof sierprofielen zoals plafondlijsten, kaderlijsten, wandlijsten, vloerplinten en rozetten van zeer goedkoop tot duur. Vooral de sierlijsten uit de Homestar-serie zijn erg populair, deze lijsten zijn gemaakt van geextrudeerd polystyreen (piepschuim met een hogere densiteit), zeer licht en goed te verwerken en voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zo is het mogelijk om met een minimaal budget een maximaal resultaat te verkrijgen. Na overschilderen zal er geen verschil zichtbaar zijn met duurdere of gipsen sierlijsten!! 

In Belgie worden plafondlijsten ook wel mouluren of moluren genoemd. Deze sierlijsten dienen als decoratieve afwerking tussen wand en plafond.

Ons assortiment:

Plafondlijsten - Mouluren - Kroonlijsten - Kooflijsten: decoratieve afwerking tussen wand en plafond
Kaderlijsten: om een kader te maken op het plafond
Rozetten: om uw plafond te verfraaien, of om een lichtpunt af te dekken
Wandlijsten: kunstof wandlijsten of wandplinten kunnen worden gebruikt als decoratieve afwerking op de wand of om bijv een deur of een kast mee te verfraaien.
Vloerplinten: kunststof vloerplinten als decoratieve afwerking tussen vloer en wand

Onze producten verfraaien niet alleen uw interieur, ze bieden ook praktische oplossingen om zowel bij nieuwbouw als renovatie onvolkomenheden te camoufleren. Of het nu lelijke barsten tussen het plafond en de muur zijn, de opvallende afvoerbuis door de salon of de pas geinstalleerde leiding van de airconditioning, al deze storende tekortkomingen maken uw woning minder gezellig! Daarom bieden wij een reeks gemakkelijke en snelle oplossingen om alle lelijke elementen definiteif te vervangen.

Lees meerIncl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »